Thursday, February 2, 2017

Produse pe care merita sa le comandati online - lenjeri hobby

Pana nu demult nu dadeam deloc importanta lenjeriei de pat pentru ca banuiam ca toate sunt la fel si nu aveam nicio asteptare de la ele. In schimb, am dormit la un moment dat la cineva si ma simteam foarte bine in pat, confortabil, patura imi tinea de cald si m-am trezit foarte odihnit si mi-am dat seama ca era vorba de la lenjeria de calitate din colectia Hobby. Asa ca m-am gandit ca nu ar fi rau sa fac si eu o astfel de investitie in dormitorul meu si am comandat doua bucati de la Casa New Concept, le-am prins la un pret bun si am profitat si de transport gratuit.

Am vazut acum ca au tot felul de oferte de tipul 1+1 gratis, insa la momentul respectiv nu aveau. Trecand mai departe, am ales doua lenjerii cu modele diferite, dar de acelasi tip si schimba total atmosfera, asigurand un alt grad de confort, iar totul este mult mai placut, motiv pentru care am recomandat tuturor cunostintelor care aveau probleme cu somnul sa investeasca intr-o lenjerie de calitate si sa vada diferentele.


Nu am avut probleme cu comanda, totul a fost ca la carte, rapid, profesionist, serios, asa ca nota 10 la capitolul asta pentru Casa New Concept, dar si pentru produsele in sine, care sunt foarte bune, chiar peste asteptari. Materiale grozave, cusaturi la perfectie, puternice, si poate un alt aspect care i-ar putea interesa pe cititori este faptul ca lenjeriile se pot spala la masina fara griji. Cele doua ale mele din colectia Hobby le-am pus de mai multe ori la masina si nu s-au pierdut culorile si arata la fel de bine ca in prima zi. Insa poate ca e important ca lenjeria sa nu stea pe pat mai mult de 10 zile consecutive si spalata dupa fiecare perioada. 

No comments:

Post a Comment