Sunday, December 4, 2016

Italia, o destinatie spre care gasim mereu bilete de avion ieftine

Italia ramane in continuare una dintre cele mai vizitate tari ale Europei si una dintre cele mai populare in randul romanilor, avand o multime de locuri ce merita descoperite, de la capitala Roma, pana la frumusetile din Florenta, Venetia, Milano sau Sicilia. 

Astfel, pe toata durata anului se cauta bilete avion Italia la cele mai bune preturi, destinatiile fiind alese in functie de preferintele calatorilor, aceasta tara avandu-le pe toate, de la zone montane, pana la cele de coasta sau la orase pline de istorie. In plus, se gasesc zboruri directe din mai multe orase ale Romaniei catre puncte diferte ale Italiei, majoritatea fiind disponibile din Bucuresti.

Diferite optiuni

De exemplu, se poate ajunge de la Iasi la Bologna in doar 2 ore, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea variaza in functie de perioada anului, de obicei toamna si iarna fiind sezonul city break-urilor, cand tarifele sunt mai reduse. De asemenea, merita luate in considerare si reducerile frecvente de pana la 20% la toate zborurile propuse de marile companii aeriene prezente in Romania, de la Blue Air pana la Tarom. In plus, alaturi de Otopeni si Timisoara sau Cluj Napoca dispun de aeroporturi moderne de unde se poate ajunge in Italia sau in multe alte locuri ale Europei, prin zbor direct.

Mai comod


Cu alte cuvinte, calatorii se afla la doar cateva ore distanta de destinatiile preferate, un zbor cu avionul fiind mai rapid si mai comod decat oricare alt mijloc de transport. Mai mult, chiar si preturile sunt mai scazute, astfel ca un drum parcurs cu trenul, autocarul sau masina personala, cu siguranta, nu este justificat. De asemenea, datorita faptului ca aceste zboruri sunt directe, cei care aleg bilete avion Italia nu mai pierd timpul prin aeroporturi pentru cursele de legatura, totul fiind mult mai placut si mai sigur.

No comments:

Post a Comment