Friday, March 3, 2017

Cat costa revizia intalatiei de gaze?



Revizia instalatiei de gaze este un pas pe care nu trebuie sa il omita nicio persoana deoarece, nu numai ca procedura este obligatorie la fiecare 10 ani, insa prin intermediul acesteia se asigura mai multa securitate in orice spatiu. De asemenea, nu trebuie uitat nici de verificarea periodica a aceleiasi instalatii, care este efectuata la fiecare 2 ani sau de fiecare data cand are loc un eveniment care poate aduce prejudicii, fie atunci cand instalatia nu a fost utilizata mai mult de cateva luni.

La cine apelez?
In schimb, revizia si verificarea sunt doua proceduri diferite, ambele esentiale si obligatorii si este
important ca datele scadente ale acestora sa nu fie incurcate. Firmele care efectueaza aceste teste trebuie sa fie autorizate, iar cei din Bucuresti sau din localitatile invecinate care nu stiu la cine sa apeleze, atunci cu siguranta nu vor fi dezamagiti de cei de la Pro Constructo. Aceasta companie se lauda cu angajati profesionisti, bine pregatiti si experimentati, care dispun de cele mai noi echipamente si aparate pentru ca revizia instalatiei de gaze sa se faca in cele mai bune conditii.

Prevenire
Intervalul de 10 ani marcheaza o perioada destul de lunga in care pot aparea diferite probleme, astfel ca este esential ca niste specialisti sa se asigure de starea optima a tuturor pieselor, de identificarea celor uzate si de inlocuirea lor, pentru ca clientii sa se bucure de siguranta. Prin aceasta operatiune, instalatia va functiona in conditii optime pentru mai mult timp, iar unul dintre avantaje este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nu exista motive intemeiate pentru care o persoana sa nu respecte legea. Amenzile sunt mult mai mari decat costul reviziei, la fel si riscurile, iar nimeni nu isi doreste sa locuiasca intr-un mediu in care sunt expusi la diferite probleme.



No comments:

Post a Comment