Tuesday, April 11, 2017

Firmele cu flote auto folosesc dispozitive de urmarire



Gadgeturile moderne pentru spionat nu sunt disponibile doar in filmele de actiune, ci oricine are acces in ziua de azi la un dispozitiv de urmarire la preturi foarte bune. Fie ca se doreste monitorizarea copiilor pentru a sti in orice moment unde se afla acestia, fie ca se intentioneaza protejarea masinii personale, un astfel de gadget este ideal si este foarte usor de folosit.

Functii importante

Monitorizarea se face prin intermediul GPS-ului, iar in cazul in care se achizitioneaza unul pentru masina sau motocicleta, se poate monta, fara probleme, un microfon prin care sa poata fi ascultate conversatiile, iar autonomia variaza in functie de capacitatea bateriei disponibile. In schimb, se pot gasi solutii pentru ca alimentarea sa se faca direct la bateria masinii, astfel incat de fiecare data cand este pus contactul, dispozitivul de urmarire sa se incarce. De asemenea, exista si functii mult mai folositoare precum oprirea motorului masinii printr-un simplu SMS, aspect ideal atunci cand se constata furtul propriului autoturism. O alta solutie importanta pentru multi este ca proprietarii sa fie anuntati de fiecare data cand este depasita o anumita viteza impusa sau un anumit perimetru. 



Unde gasesc?

Stim ca timpul liber este o problema pentru multi si putini sunt cei care sunt dispusi sa caute prin magazine un dispozitiv de urmarire, insa iUni vine cu un magazin online bine dotat, unde exista mai multe modele, pentru toate necesitatile, preferintele si bugetele. Plasarea unei comenzi se face in doar cateva minute si se acorda transport gratuit la achizitionarea unor produse in valoare de minim 499 de lei. Totusi, cei care isi doresc sa testeze aceste produse inainte de a le cumpara, o pot face cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 al capitalei, unde vor primi toate informatiile cu privire la dispozitive, astfel incat sa fie siguri ca vor lua cea mai buna decizie.

No comments:

Post a Comment