Sunday, April 16, 2017

Acum putem folosi si pixurile pe post de spionajDispozitivele pe care le-am tot vazut in filmele cu spioni nu mai reprezinta astazi doar o invetie a Hollywood-ului, ci niste dispozitive accesibile pentru toata lumea din toate punctele de vedere. Preturile sunt foarte bune si variaza de la un gadget la altul, insa unele dintre cele mai cautate sunt pixurile cu functie spion, care promit performante grozave si care pot fi folositoare in nenumarate situatii.

Functii

Acestea au ascunsa cate o camera de dimensiuni foarte mici care nu poate fi observat de catre
persoanele din jur, integrata perfect in design-ul pixului, astfel ca pot fi perfecte pentru supravegherea biroului sau a locuintei. Microfonul incorporat permite si inregistrarea sunetului, iar calitatea camerei nu va lasa niciodata de dorit, in functie de model, fiind, de regula, HD sau Full HD, astfel incat sa poata fi distinse toate elementele capturate. De asemenea, nu trebuie omisa nici functia de fotografiere, fiind o modalitate grozava prin care se pot captura imagini intr-un mod foarte discret. Bateria are o capacitate care difera de la un model la altul, insa, de obicei, asigura o autonomie multumitoare, in timp ce pentru o incarcare completa pot fi suficiente 2-3 ore, totul fiind efectuat prin intermediul unui cablu microUSB obisnuit.

Cum se foloseste?

Un pix cu functie spion este foarte usor de folosit, iar toate functiile incorporate pot fi descoperite fara probleme cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet. Regulile sunt simple, iar pentru a activa gadgetul este nevoie de apasarea unui buton, iar semnalarea activarii se face prin intermediul unui led aprins. Tot cu ajutorul acestuia se poate semnala si capturarea unei fotografii intrucat poate clipi intermitent sau la anumite modele isi poate schimba culoarea. In plus, orice inregistrare se salveaza automat chiar si dupa ce se termina bateria, astfel incat sa nu existe riscul pierderii accidentale a imaginilor.

No comments:

Post a Comment