Friday, June 15, 2018

Ai nevoie de un set nou de jante?


Orice sofer isi doreste ca masina pe care o conduce sa fie personalizata, iar una dintre cele mai populare proceduri este alegerea unui set de jante adecvat, optiunile fiind foarte variate in acest sens. Totul este foarte simplu si schimbarile pot fi radicale, astfel ca descopera oferta AutoTeille si alege modelul care te atrage cel mai mult.

In plus, unele modele nu doar ca arata bine, ci acestea pot imbunatati si performantele masinii pe care o conduci, insa este important sa tii cont de cateva detalii, pentru ca alegerea facuta sa fie inspirata, intrucat linia dintre reusita si esec este foarte mica.

Diametru
Bineinteles, majoritatea soferilor isi doresc jante cu un diametru cat mai mare, astfel incat masinile sa arate bine si sa fie evidentiate in trafic, insa acestea trebuie sa fie legale, iar dimensiunile maxime acceptate sunt specificate in certificatul de inmatriculare, in caz contrar sanctiunile sunt aspre. De asemenea, trebuie precizat faptul ca un diametru mai mare impune necesitatea unor anvelope mai subtiri si mai costisitoare, iar pe aceasta cale va scadea si confortul.

Latime
Si latimea jantelor trebuie respectata in caz contrar soferii risca sanctiuni drastice, iar daca vei descoperi toate modelele disponibile la magazinul AutoTeille este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce iti place. Din nou, latimea maxima acceptata este specificata in certificatul de inmatriculare, astfel ca daca ai dubii, te poti interesa.

Jante din otel
Optiunile sunt foarte variate aici, astfel ca poti alege jante din otel, care sunt mai accesibile din punct de vedere financiar fata de cele din aliaj si au avantajul ca nu se vor crapa vreodata. Totusi, la impacturi puternice acestea se pot indoi sau deforma incat sa fie nevoie de repararea lor imediata. In schimb, pentru ca sunt mult mai grele decat cele din aliaj, jantele din otel vor duce la scaderea performantelor autoturismului si vor favoriza cresterea consumului de carburant. Nici optiunile de personalizare nu sunt foarte variate, iar modelele intalnite sunt limitate la cateva stiluri si culori clasice.

Jante din aliaj
Descopera oferta AutoTeille si alege jantele din aliaj, care sunt mai puternice decat cele din otel, sunt mult mai variate si se pot personaliza in nenumarate moduri. De asemenea, pentru ca sunt mai usoare, acestea ajuta la imbunatatirea performantelor masinii, dar si a consumului de carburant. La capitolul minusuri se poate mentiona faptul ca in cazul in care jantele se crapa la impacturi puternice, sansele de a putea fi reparate sunt minime.

Si costurile implicate sunt ceva mai mari, insa raportul calitate – pret este unul ideal de pe urma caruia merita sa se profite, asa ca acceseaza acum magazinul online AutoTeille si vezi care sunt jantele care iti plac cel mai mult si care crezi ca s-ar potrivi pe masina ta.

No comments:

Post a Comment