Thursday, December 10, 2015

Esti din Iasi si iti doresti un job bine platit ?               Esti din Iasi si iti doresti un job bine platit intr-un domeniu nou si intim pe piata din Romania ? Iti doresti sa fii acea “diva” din visele tale care are ca si scop hipnotizarea miilor de barbati din oras ? Studioul de videochat Playade din Iasi te intamplina cu o oferta de nerefuzat. Studioul nostru este unul dintre cele mai mari din Romania si ofera niste conditii premium unde va puteti expune frumusetea tinuta captiva atat de mult timp. Ganditiva la frumusetea unei perle aflate inca in dezvoltare. In timp acea perla isi va expune frumusetea aflandu-se alaturi de altele si formand un colier. Colectivul de fete de la Playade este un colier de perle care asteapta cu nerabdare inca o nestemata.

            Studioul Playade ofera un bonus de 400 de dolari pentru fetele interesate de profesarea in domeniul videochatului. Cerintele sunt minore deoarece frumusetea este un dar tipic oferit fetelor din Romania. Ce mai astepti ? Cu timpul poti castiga pana la 10.000 de dolari, poate si mai mult. Totul depinde de tine. Fii imaginea unei zeite in trup uman. Imagineaza-ti imaginea Zeitei Atena si gandeste-te la povestile cu zane. Poti fii o imagine a mitologiei devenita realitate.

           Grupul nostru de trainer ofera suport pentru fetele fara experienta, dar care isi doresc foarte mult sa castige din acest domeniu. Nu uita, limbile straine reprezinta un mare pas pentru tine, dar asta nu inseamna ca fetele mai putin obisnuite cu limba engleza sau orice alta limba straina vor fi excluse. Din potriva, echipa noastra va ajuta orice fata interesata de o limba straina din UE si nu numai. Cerintele sunt urmatoarele: sa aveti un corp frumos si atractiv si un profil de invidiat. Ce mai astepti ? Intra pe site-ul nostru www.playade.ro si inscriete pentru o viitoare intalnire cu noi !

No comments:

Post a Comment